Hjælp til nyt tag

Hjælp til nyt tag? Profilmontage kan helt sikker hjælpe dig med at få et nyt tag. Vi har efterhånden monteret langt over 500 tage over hele Danmark

Undertagsløsning eller tag på tag?

Der er flere muligheder når man vælger at få lavet en ståltagsløsning.

En løsning som mange måske ikke kender, er at man kan benytte det eksisterende eternittag som undertag.

Det betyder at man sparer flere arbejdsgange: nedtagning og bortskaffelse af den gamle tagbelægning, montering af undertag, montering af klemlister, ventilationstudser og undertagsstrammere.  Udover materialer, sparer man også arbejdsløn.

Man vil oftest kunne spare 50-60.000 kr. ved denne løsning på et almindelig størrelse parcelhus, og du vil stå med det samme flotte resultat, uanset om du vælger en undertagsløsning eller en tag på tag løsning.

Hvis man vælger en tag på tag løsning, vil taget blive hævet en lille smule, da man lægter op ovenpå det eksisterende tag, men det vil ikke være noget man tænker over.

Det man gør ved en tag på tag løsning, er at man lægter ovenpå det eksisterende tag og derefter lægger stålet ovenpå. Vi får mange spørgsmål omkring når man skruer ned i asbesttaget, om der så ikke drysser asbest ned på loftet. Det gør der ikke, da karmskruen kun lige rammer overfladen for at få fat. På denne måde hindrer man, at man kommer igennem taget, og der vil derved ikke drysse noget fra pladerne ned på loftet.

Har du spørgsmål omkring pålægning af ståltag, om det er med undertagsløsning eller tag på tag, så tag endelig fat i os, vi er klar på telefonen til at besvare dine spørgsmål.

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag koster ikke så meget som man går og forventer, det er faktisk slet ikke så svært, at finde ud af hvad dit nye tag koster, du kan nemlig lave en beregning her på vores hjemmeside. Det sker kort og godt ved at du indtaster husets grundplan, samt husets taghældning. Nemt ikke? Du finder vores tagberegner.


Beregn pris på nyt tag!

Hvornår skal vi gå i gang?

Nu mangler vi kun at få en aftale omkring montering af taget. Via overstående beregner, kan du markere om du vil kontaktes af vores konsulent. Hvis du takker ja, så bliver du kontaktet af vores lokale konsulent, som foretager en opmåling af taget og fortæller lidt om mulighederne. Når i er blevet enige om en pris samt projektets omfang, så planlægger vi, hvornår håndværkerne skal i gang.

Nyt tag hos dig næste gang?

Få et tilbud
Kontakt os