Hjælp til nyt tag

Hjælp til nyt tag? Profilmontage kan helt sikker hjælpe dig med at få et nyt tag. Vi har efterhånden monteret langt over 500 tage over hele Danmark

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag koster ikke så meget som man går og forventer, det er faktisk slet ikke så svært, at finde ud af hvad dit nye tag koster, du kan nemlig lave en beregning her på vores hjemmeside. Det sker kort og godt ved at du indtaster husets grundplan, samt husets taghældning. Nemt ikke? Du finder vores tagberegner her:

Beregn pris på nyt tag!

Tilbyder i finansiering?

Hvis du mod forventning bliver overrasket over prisen og opsparingen ikke rækker, så lad os hjælpe med finansiere dit nye tag. Taget skal jo være tæt, og det er ikke altid man kan nå at spare sammen til udgiften. Profilmontage tilbyder i samarbejde med Resurs Bank attraktiv finansiering af et nyt tag. Du kan nemt beregne et taglån her:

Beregn finansiering af nyt tag!

Hvornår skal vi gå i gang?

Nu mangler vi kun at få en aftale omkring montering af taget. Via overstående beregner, kan du markere om du vil kontaktes af vores konsulent. Hvis du takker ja, så bliver du kontaktet af vores lokale konsulent, som foretager en opmåling af taget og fortæller lidt om mulighederne. Når i er blevet enige om en pris samt projektets omfang, så planlægger vi, hvornår håndværkerne skal i gang.

Nyt tag hos dig næste gang?

Beregn prisen på nyt tag her!

Vores håndværkere giver glade kunder

Få et tilbud
Kontakt os