Nyt tag på Carporten

Hvis carport taget er ved at være gennemhullet af nedfaldende grene eller nytårskrudt, så står bilen ikke i tørvejr mere. Det kan ordnes med nogle nye tagplader i stål, ståltagplader er mere holdbare end traditionelle trapezplader. Ståltrapezpladerne kan eventuelt leveres med en antikondens belægning på bagsiden, således at du undgår kondens dryp på din bil, eller hvad du ellers har stående i din garage/carport.

Når der skal nyt tag på carporten, så kan man vælge imellem et hav af farver. Den mest populære er sort, men teglrød, koksgrå og svenskrød er også en oplagt mulighed, hvis det passer bedre til den pågældende bygning. Ønsker du en helt metal blank overflade, så kan vi levere et tag der er aluzink galvaniseret, hvilket også kan give et pænt udsende.

Lad os montere nyt tag på carporten, du kan sikkert finde sjovere ting at bruge din tid på, så nyd en kop kaffe eller to, mens vi klare arbejdet. Hvad det koster afhænger af dit tagareal og eventuelt ekstra ønsker, såsom inddækninger, udskiftninger m.v. Vores konsulenter er altid klar til at rykke ud og give dig et godt tilbud, tøv ikke med at kontakte os! Via nedenstående link, kan du få en cirka indikation af hvad det koster. Vælger du ja-tak til at lade os kontakte dig, så vil en konsulent ringe til dig hurtigst mulig og aftale et besøg.

Beregn prisen her – Nyt tag på carporten ->

Nyt tag på Carporten

Profilmontage ApS • Slagelse & Sabro • Tlf. 5370 0383info@profilmontage.dk
4,4 Stjerner baseret på 43 anmeldelser på Håndværker.dk