Profilmontage er en del af Max-Byg

Nyt tag i Aars

Nyt tag i Aars – Selvom man bor i Aars, så skal taget skiftes fra tid til anden. Et nyt tag er en seriøs overvejelse, som man bør lade faguddannede specialister om. Hos Profilmontage er vi specialiceret i montering af nyt tag og anvender kun faguddannede danske håndværkere. Som medlem af Byg-Garanti står vi 100% inde for vores arbejde og er klar til at give dig/jer er godt tilbud på nyt tag.

Vi kan tilbyde flere former for tagprofiler. Vores mest populære plade er Tagstenspladen, den er let som andre ståltagplader, men har form som et traditionelt tegltag. Vores ståltagplader produceres hos danske Profilmetal, som råder over en produktion af Tagstensplader med faconklip. Pladerne fås i mange farver, bl.a. Teglrød, så dit/jeres nye tag kan ligne Aars Kirke, der med sit fine røde tegltag, står flot og hvidkalket.

Ståltage vinder mere og mere frem i Danmark, inspirationen stammer fra Sverige, hvor stålpladerne findes i mange former og farver. Stål giver styrke og er et fantastisk godt valg, når taget skal fornys. En anden populær farve er vores sorte tagstensplader. Pladerne fås med enten 20 eller 40 års garanti, hvilket betyder at taget ikke giver anledning til bekymring de første par årtier.

Skal tagpladerne monteres på landbrug, garage eller industri, så kan vi tilbyde et udvidet sortiment af Trapezplader. Se det fulde produkt katalog her.

Beregn prisen her: Nyt tag i Aars ->

Inspiration til dit nye tag

Kontakt os for yderligere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt!