Profilmontage er en del af Max-Byg

Nyt tag i Silkeborg

Overvejer du at få nyt tag? Hos Profilmontage er vi eksperter i montering af ståltage. Kontakt os endelig, hvis du overvejer at få lagt nyt tag i Silkeborg eller renovere det nuværende. Vi står klar til at rykke ud og lægge nyt tag overalt i landet.

Vi er lokalkendte

Vi har i mange år rejst landevejene tynde og monteret en lang række tagtyper i hele landet. Vi har arbejdet i de største byer som KøbenhavnAarhus og Vejle, men kommer også i resten af landet. Vi er selvfølgelig også klar til at lægge nyt tag i Silkeborg og omegn.

Mange af vores ansatte kommer selv fra Østjylland, og vi kommer også gerne ud til dig. Senest har vi været i Randers, Skanderborg og Grenaa, og vi er også klar til montering af nyt tag i Silkeborg.

Et nyt tag er en smart investering

Fra vores mange projekter rundt i det ganske, danske land ved vi, at der er mange tage i Danmark der trænger til renovering. Det kan i høj grad betale sig at få tjekket, om det er tid til at få taget på ens bolig renoveret eller skiftet ud. Som på så mange andre områder er forebyggelse nemlig billigere end reparation. Og her er en tagrenovation en effektiv form for forebyggelse. 

Desuden kan et nyt tag være en god idé, hvis du går med tanker om at sælge dit hus. Taget er et væsentligt punkt, som boligkøbere fokuserer på, og et tag i dårlig stand kan skræmme en del købere væk. Som sælger kan du også risikere at hæfte i indtil tre måneder efter at handlen er afsluttet, hvis der skulle opstå skader der kræver en reparation.

Et nyt tag kan modsat øge den samlede værdi på huset. Et nyt tag i Silkeborg kan altså være en klog investering. Hvis du overvejer at sælge din bolig, er det en overvejelse værd at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Silkeborg.

Tagplader i stål – en fremtidssikring af dit tag

Dit tag skal holde i lang tid. Derfor er det nødvendigt at vælge materialer i højeste kvalitet. Hos profilmontage er vi tilhængere af ståltage. Stål er et stærkt og modstandsdygtigt materiale, der kan modstå tidens tand og det danske vejr på fornem vis. 

Vi hører af og til at ståltage skulle medføre en masse larm, for eksempel i regnvejr. Dette er dog ikke værre end tage i andre materialer. Hvis du bor i et almindeligt isoleret hus, er støjgener ikke noget, du skal være bekymret for.

I vores udvalg hører de sorte ståltagplader til favoritterne. Det gælder især modellen, der hedder Struktur. Struktur har en overflade med struktur i, der giver et flot resultat.

Da ståltage er så stærke og solide, står vi altid helt inde for kvaliteten. Vores tage kan holde mange år fremover og vi kan tilbyde op til 40 års garanti på vores stærkeste tagplader.

Vi er altid parate til at yde rådgivning, hvis I har planer om at få lagt nyt tag i Silkeborg. Vi vil glæde os til at finde den perfekte løsning til jeres bolig.

Få et tilbud på et nyt tag i Silkeborg

Vi kommer altid gerne ud for at beregne et godt og uforpligtende tilbud på et nyt tag. Kontakt os for en aftale med en af vores dygtige konsulenter.

Du kan også benytte dig af vores tagberegner ved at følge nedenstående link. Her kan du klikke dig ind på de forskellige tagtyper, vi tilbyder, og få et overslag på prisen på netop dit drømmetag.

Beregn prisen på et nyt tag i Silkeborg her ->

Inspiration til dit nye tag

Kontakt os for yderligere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt!