Nyt tag på Industribygning

Skal din industribygning have fornyet facaden eller tagfladen? Profilmontage er klar på at give et godt tilbud! Vi kører ud og foretager en opmåling, hvorefter vi beregner et tilbud til dig. Uanset om du har 100, 1.000 eller 10.000 kvadratmeter, så tager vi dit projekt seriøst, tøv ikke med at kontakte os!

Til industribygninger vil man ofte vælge en trapez- eller sinusprofiler, men vi kan også levere og montere et tagstensprofil. Alt efter smag, behag og farve, så monterer vi det der passer bedst til dine ønsker. På nedenstående billede er der tale om Trapezplade P19, som er leveret i Grøn, sådan en kan du også få. I dette tilfælde er der beton søjler, der deler

Der er en lang række fordele ved at anvende stålplader til tag og beklædning. Tænker man på miljøet så er stål genanvendeligt og tænker man på vedligeholdelsen, så er stål stort set vedligeholdelses frit. Den glatte overflade sørger for at skidt og møg regner af pladerne. En anden fordel er den lange garanti, som sikrer at pladen holder i flere årtier. Stålplader behøver ikke blive malet, som det er tilfældet ved andre vægbeklædninger.

Beregn prisen her – Nyt tag på Industribygning ->

Få et tilbud
Kontakt os