Nyt tag til Landbrug

Skal du have nyt tag til dine landbrugsbygninger så er det en opgave Profilmontage kan klare. Vores konsulent kommer ud til din adresse og afgiver et uforpligtende tilbud, på baggrund af den opmåling og vurdering af taget, som han foretager. Med udgangspunkt i det tilbud er vi klar til at montere det nye tag, eller den nye vægbeklædning der skal bruges til det pågældende projekt. Vores konsulenter og håndværkere har flere års erfaring med materialerne og ved derfor hvordan det skal håndteres.

Den erfaring bruger vi til at beregne den rigtige pris og til at få arbejdet udført på den mest effektive måde, uden at gå på kompromis med kvalitet. Når du får en tag fra Profilmontage, så skal det holde i rigtig mange år, vi arbejder derfor med ståltagplader fra Profilmetal, som giver 40 års garanti. Fordelen ved stålplader, hvad enten det bruges til tag- eller vægbeklædning, er den glatte overflade. Den glatte overflade sikre at mos og skidt regner af, så du hele tiden har nogle pæne plader.

Når du skal have nyt tag til langbrug’s bygningerne, så er Profilmontage klar med et godt tilbud. Vi arbejder i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os. Nedenstående beregner tager kun udgangspunkt i tagflader, så hvis det er en væg der skal beklædes med stålplader, så kan du kontakte os her.

Beregn prisen her! Nyt tag til Landbrug ->

Få et tilbud
Kontakt os