Profilmontage er en del af Max-Byg

Nyt tag i Østjylland

Kontakt os hos Profilmontage, hvis du skal have nyt tag på din bolig. Vi har igennem mange år monteret ståltage og er altid klar til at give dig et tilbud på et gedigent, nyt tag i Østjylland. Vores solide erfaring med at lægge nye tage i Østjylland gør, at du trygt kan stole på, at vi altid udfører vores arbejde til vores kunders tilfredshed.

Vi kommer ud i hele Danmark

Vores håndværkere har de seneste mange år haft travlt med montering af forskellige tagtyper overalt i landet. Vi har lagt nyt tag i Østjylland i mange år. Derudover har vi haft tilfredse kunder i alle Danmarks største byer som ÅrhusAalborg og København.

Vi er tit ude for at lægge nyt tag i Østjylland. Flere af vores håndværkere kommer selv fra området, og vi er tit på arbejde lokalt. Senest har vi været på opgaver i både Randers, Skanderborg og Grenaa.

Netop fordi vi kommer så vidt omkring i Danmark, ved vi at mange danske tage kunne trænge til at blive skiftet ud eller renoveret. Spørgsmålet er nu, hvordan dit tag har det?

Tagrenovering eller nyt tag – det er sund fornuft

Det er altid bedst at renovere sit tag, inden der opstår skader. Særligt i tilfælde af vandskader kan udgifterne løbe op, og det giver god mening at renovere sit tag og modvirke at skaderne sker.

Hvis du overvejer at sælge din bolig er det også en god idé at give dit tag et kærligt eftersyn. Et dårligt tag kan nemlig medføre forringelser i værdien på din bolig. Hvis der skulle opstå skader, kan du som sælger i op til 3 måneder efter handlen er afsluttet risikere at skulle hæfte for eventuelle reparationer. Derved kan et nyt tag eller tagrenovation være en klog investering, hvis du går med et kommende salg i tankerne.

I disse år der stadigt flere, som vælger at flytte til Østjylland, hvor særligt Århus, men også Randers og Skanderborg, er rigtigt populære. Derfor kan et nyt tag i Østjylland være en god investering, som er med til at øge værdien af din bolig.

Et godt tag er en god fremtidssikring

Dit tag skal kunne modstå tidens tand i lang fremover. Det er altså vigtigt at vælge et tag af førsteklasses materialer. Hos profilmontage arbejder vi særligt med montering af ståltage, som er særdeles slidstærke og modstandsdygtige overfor alt slags vejr.

Nogle er bekymrede for, om ståltage medfører en masse larm, men det er der ingen grund til. Hvis du har et normalt isoleret hus, vil du ikke blive ramt af støjproblemer. Ståltage giver nogen lyd i regnvejr. Dette er dog også tilfældet med andre tagtyper, så der er ingen problemer i at vælge stål, hvis du skal have nyt tag.

Vores sorte plader er meget populære, især den plade, der hedder Struktur. Struktur har en flot, struktureret overflade. Mange kunder er vilde med Struktur-pladen og dens strukturerede overflade, som giver et smukt resultat.

En anden fordel ved ståltage er den lange garanti, som følger med. Du får nemlig helt op til 40 års garanti på udvalgte plader.

Vi vil med glæde rådgive om valg af tag. Sammen kan vi finde den helt rette løsning til jer, der er på udkik efter nyt tag i Østjylland.

Få et uforpligtende tilbud på montering af dit nye tag i Østjylland

Vi kommer gerne på besøg og giver et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Østjylland. Du kan også selv beregne en foreløbig pris med vores tagberegner. Du finder den ved at følge nedenstående link.

Beregn prisen på et nyt tag i Østjylland her ->

Inspiration til dit nye tag

Kontakt os for yderligere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt!