Nyt tag på Parcelhus

Der kommer en dag, hvor taget er nedslidt og du skal overveje en løsning på problemet. Nyt tag på Parcelhus’et er et projekt som mange husejere skal tænke på i disse år. Mange tage er efterhånden slidt af vind og vejr, hvilket gør at tagets levetid lakker mod enden. Man snakker om at der i Danmark ca. er 500.000 tage der står til udskiftning i øjeblikket, der er typisk tale om tage der er beklædt med forskellige former for bølgeprofiler og tagpap.

Hos Profilmontage har vi specialiseret os i montering af nyt tag på parcelhuse, hvis du har kigget på vores reference kort, vil du opdate at vi kommer rundt i hele landet. Når man snakker om parcelhuset, så findes de i forskellige varianter, nogen har lav taghældning, andre har lidt højere taghældning. I Danmark findes der cirka 1 million parcelhuse, så der er nok at gå i gang med.

Den bedste tagplade vi kan montere, leveres med 40 års garanti. Du behøver således ikke at tænke på tag, de næste mange år. Taget passer næsten sig selv, da der kun er behov for minimal vedligeholdelse, den glatte overflade gør at mos skylles af taget når det regner. På trods af den glatte overflade, så er tagpladerne matte af udsende og giver ikke anledning til genskin.

Beregn prisen her: Nyt tag på Parcelhus ->

Få et tilbud
Kontakt os