Profilmontage er en del af Max-Byg

Nyt tag på Sjælland

Skal din bolig have nyt tag eller skal det eksisterende tag renoveres? Hos Profilmontage har i mange år monteret og restaureret tage, primært i stål. Med vores ekspertise og faglige stolthed i ryggen, leverer vi altid solide resultater til vores kunder. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at rykke ud og lægge nyt tag på Sjælland og andre steder i Danmark.

Vi kommer også i dit område

Vores taglæggere har arbejdet med montering af et bredt udvalg af forskellige tage overalt i det danske land. Vi har erfaring fra alle Danmarks største byer som København, Køge og Kalundborg, men vi er selvfølgelig også ude og lægge nyt tag på Sjælland uden for de større byer.

Flere af vores håndværkere kommer selv fra Sjælland, og vi kommer også gerne ud til dit område. Senest har vi været i både Nakskov, Helsingør og Ringsted, så vi er erfarne, når det handler om montering af nyt tag på Sjælland.

Et nyt tag kan betale sig

Det kan betale sig at få tjekket, om taget på ens bolig trænger til at blive renoveret eller skiftet ud. Det er nemlig billigere at forebygge ved en tagrenovation end at reparere, når skaderne først er opstået.

Et nyt tag er ofte en særdeles fornuftig investering. Dette gælder for eksempel for dem, der går med planer om at sælge hus inden for den nærmeste fremtid. Et slidt og ødelagt tag kan forringe værdien af din bolig markant. Skulle uheldet være ude, efter du har solgt, kan du som sælger skulle betale for eventuelle reparationer, hvis der opstår skader inden for tre måneder efter at I har solgt.

Et nyt tag kan samtidig øge boligens samlede værdi. Det gælder også din bolig, så monteringen af et nyt tag på Sjælland kan være en særdeles fornuftig investering. Hvis du tænker på at sælge din nuværende bolig inden for en overskuelig fremtid, kan du derfor overveje at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag på Sjælland.

Få et fremtidssikret tag med tagplader i stål

Dit tag skal holde mange år fremover, så det er vigtigt at vælge materialer i den bedste kvalitet. Hos profilmontage fokuserer vi især på montering af tage i stål, et materiale, vi er meget begejstrede for. Et ståltag er nemlig bomstærkt og modstår selv det hårdeste danske vejr.

Ståltage har blandt nogle ry for at medføre larm, for eksempel i regnvejr. Det er heldigvis en myte. Ståltage giver lyd når det regner, men ikke i højere grad end tage i andre materialer. Hvis du bor i et almindeligt hus med en ordentlig isolering, vil du ikke mærke meget til støj fra taget.

I vores udvalg af tagplader af stål hører de sorte plader til favoritterne, især den model, der hedder Struktur. Struktur har en overflade med strukturer, der giver et særdeles flot tag, og som mange af vores kunder er meget glade for.

Da stål er så stærkt og modstandsdygtigt over for elementerne, står vi inde for kvaliteten og ved, at de tage, vi monterer, kan holde langt ind i fremtiden. Derfor er vi i stand til at tilbyde op til 40 års garanti på vores stærkeste tagplader.

Vi er altid klar til at give jer rådgivning, hvis I overvejer at anlægge nyt tag på Sjælland. Sammen skal vi nok finde den helt rette løsning til jeres bolig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af nyt tag på Sjælland

Vi vil naturligvis gerne give jer et uforpligtende tilbud på monteringen af nyt tag. Vi kommer gerne ud på besøg for at lave en opmåling af taget og beregne det bedste tilbud. Du kan også benytte dig af vores tagberegner ved at følge nedenstående link. Her kan du få et overslag på prisen og se, hvilke muligheder, du har.

Beregn prisen på et nyt tag på Sjælland her ->

Inspiration til dit nye tag

Kontakt os for yderligere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt!