Profilmontage er en del af Max-Byg

Nyt tag i Sønderjylland

Bor du i Sønderjylland og trænger din bolig til et nyt tag? Så kontakt Profilmontage. Vi har mange års erfaring med montering af et bredt udvalg af populære tagtyper i både stål. Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud, og takket være vores mange års erfaring kan du altid være sikker på at vores arbejde er helt i top.

Find det rette tag til din bolig

Vi ved at mange tage landet over står og forfalder, det skal der gøres noget ved! Hvor længe holder et tag? Vores dygtige håndværkere har rigtig mange års erfaring med montering af et bredt udvalg af tagtyper på kryds og tværs af landet. Vi har erfaring fra alle Danmarks største byer som ÅrhusAalborgKøbenhavn og Esbjerg, men selvfølgelig også fra resten af Sønderjylland.

Flere af vores håndværkere kommer selv fra Sønderjylland, så vi er tit i dit område. Senest har vi været i både Sønderborg, Aabenraa og Tønder.

Og netop på grund af vores store og landsdækkende erfaring ved vi at mange tage i Danmark er af ændre dato og trænger til renovering. Spørgsmålet er bare hvordan dit tag har det?

En tagrenovering er billigst at håndtere inden skaden sker, og særligt i tilfælde af særligt vandskader kan udgifterne løbe op. Det giver derfor god mening at renovere sit taget før det er for sent.

Derudover kan et nyt tag også være en både god og ikke mindst vigtig investering, hvis du overvejer at sælge din bolig. Et dårligt tag kan nemlig betyde, at værdien af din bolig falder, og hvis der skulle opstå skader, kan du som sælger i op til 3 måneder efter handlen er afsluttet, skulle hæfte for eventuelle reparationer.

Et nyt tag kan derfor omvendt også være med til at øge den samlede værdi af din bolig. Og derfor kan et nyt tag være en rigtig god investering, hvis du overvejer at sælge din nuværende bolig inden for en overskuelig fremtid.

Dit nye tag skal holde i mange år

Dit tag skal holde i rigtig mange år, så det giver god mening at vælge et tag af høj kvalitet.

Hos profilmontage arbejder vi særligt med montering af ståltag, som er en tagtype der er særdeles slidstærk og er derfor modstandsdygtige overfor alt slags vejr.

Personligt er vi selv meget begejstrede for ståltage. Der går dog nogle rygter om at ståltag larmer, men det er en skrøne.

Hvis du har du et normalt isoleret hus, så vil du ikke få nogen problemer med støj. Ståltage giver lyd når det regner, men det gør andre tage også, så det er der overhovedet ingen problemer i.

De sorte plader er meget populære, specielt den model der hedder Struktur. Struktur har nemlig sådan en fin struktureret overflade, der giver et pænt tag. Vi oplever at vores kunder er glade for den strukturerede overflade, som Struktur pladen giver.

En anden fordel ved ståltage er den lange garanti som følger med. Du får nemlig op til 40 års garanti på de bedste plader.

Vi er dog altid klar til at rådgive jer, alt efter hvilke behov I måtte have. Sammen skal vi nok finde den helt rette løsning for jer.

Få et uforpligtende tilbud på monteringen af dit nye tag

Udover at kunne tilbyde jer den bedste rådgivning på markedet, så vil vi selvfølgelig også gerne give jer et uforpligtende tilbud på monteringen af jeres nye tag.

Vores dygtige konsulenter er altid klar til at komme forbi din adresse, og lave en opmåling af tagfladen på jeres hus og beregne et tilbud til dig. Alle vores tilbud er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du kan også få en idé om en eventuel pris ved at bruge vores tagberegner. Du finder den ved at følge nedenstående link.

Beregn prisen på et nyt tag i Sønderjylland her ->

Inspiration til dit nye tag

Kontakt os for yderligere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt!