Nyt tag på Sommerhuset

Når solen skinner over Danmark, så er det hyggeligt at tage i sommerhus og slappe af. Det bliver dog mindre hyggeligt, hvis man ankommer til et sommerhus med hul i taget og gennemvåd loftbeklædning. Huset trænger til nyt tag og det kan kun gå for langsomt. Profilmontage står klar når der skal nyt tag på sommerhuset, vi har flere års erfaring i montering af tage på sommerhuse.

De ståltagplader vi arbejder med på sommerhuse er typisk profileret som tagsten, så man får det klassiske tegl udseende, men med en lav vægt. Nogen tagkonstuktioner er ikke bygget til rigtige tegl, men til bølgeplader, her er det nemt at erstatte tagbeklædningen med stålplader i stedet. Stålpladerne kan leveres i både Trapez profil og Tagstensprofil, hvad der passer bedst til dit sommerhus, afhænger af det nuværende tag.

For at give dig en indikation af prisen på et nyt tag på sommerhuset, så skal vi have en konsulent ud og kigge på taget og foretage en opmåling. En sådan opmåling og beregning af tilbud er naturligvis helt uforpligtende. Ved at klikke på nedenstående link, kommer du frem til vores tagberegner, den kan give en cirka pris på dit nye sommerhus tag, her kan du også vælge at blive kontaktet af en konsulent, så du får et helt præcis og retvisende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Beregn prisen her: Nyt tag på sommerhuset ->

Få et tilbud
Kontakt os