Profilmontage er en del af Max-Byg

Nyt tag

Alle kan få behov for et nyt tag på et tidspunkt, selv om tage ofte holder i rigtig mange år, ja faktisk flere årtier. Derfor er det også vigtigt at det produkt man ender med at vælge er i orden.

Hos Profilmontage arbejder vi med stålplader fra en dansk producent der yder mellem 20 og 40 års garanti, afhængigt af produktvalg. Vi tør derfor godt love at vi tilbyder et kvalitets produkt, som vil pynte på taget i rigtig mange år. Kontakt os for et godt tilbud.

Vores håndværkere har flere års erfaring i arbejdet med stål, så de ved lige præcis hvordan materialet skal håndteres, når de går i gang med montagen. Nu er overskriften nyt tag, og vi arbejder da også mest med tag, men det sker også at vi arbejder med vægbeklædning. Vægbeklædning fungerer næsten efter samme princip som når man monterer nyt tag. Eneste forskel er at pladerne står lodret, i stedet for at ligge på taglægterne. Der findes specielle vægprofiler, som egner sig til dette formål.

Nyt tag i hele landet

Da vi arbejder rundt omkring i hele landet, har vi lavet nogle regionale infosider for de pågældende byer. Tøv ikke med at kontakte os. Vores montager er ikke kun begrænset til nedenstående byer. Vi kommer rundt over det hele, og er også klar til at lave et godt tilbud til dig.

Men vi arbejder jo ikke kun i de overstående byer, så vi har også skrevet lidt om de forskellige regioner. Danmark er ganske vist delt op i 5 regioner, men vi har valgt at dele landet op i 6 områder, og de områder finder du på listen her under.

Uanset hvilket projekt du skal have gang i, så er vi klar med et godt tilbud til dig

Nu snakker vi meget om tag og tagplader, men vi kan også levere og montere vægplader. Fremgangsmåden er næsten den samme, så det har vores håndværkere også styr på. Man kan groft sagt dele projekttyperne op i 5 kategorier:

Via overstående kategorier kommer vi langt de fleste ejendoms typer igennem. Hvis det du søger, ikke findes på listen, så kontakt os alligevel, så vi kan få lavet et godt tilbud til dig. Vores konsulenter kommer rundt i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis taget trænger til udskiftning.

Inspiration til dit nye tag

Kontakt os for yderligere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt!