Nyt tag

Alle kan få behov for et nyt tag på et tidspunkt, selv om tage ofte holder i rigtig mange år, ja faktisk flere årtier. Derfor er det også vigtigt at det produkt man ender med at vælge er i orden. Hos Profilmontage arbejder vi med stålplader fra en dansk producent der yder mellem 20 og 40 års garanti, afhængigt af produktvalg. Vi tør derfor godt love at vi tilbyder et kvalitets produkt, som vil pynte på taget i rigtig mange år. Kontakt os for et godt tilbud.

I produktmenuen under Nyt tag, kan du læse mere om de forskellige tag- og vægprofiler vi kan tilbyde.


Ståltag Beregn pris på nyt tag her

Vores håndværkere har flere års erfaring i arbejdet med stål, så de ved lige præcis hvordan materialet skal håndteres, når de går i gang med montagen. Nu er overskriften nyt tag, og vi arbejder da også mest med tag, men det sker også at vi arbejder med vægbeklædning. Vægbeklædning fungerer næsten efter samme princip som når man monterer nyt tag. Eneste forskel er at pladerne står lodret, i stedet for at ligge på taglægterne. Der findes specielle vægprofiler, som egner sig til dette formål.

Nyt tag i hele landet

Da vi arbejder rundt omkring i hele landet, har vi lavet nogle regionale infosider, for de pågældende byer. Tøv ikke med at kontakte os, vores montager er ikke kun begrænset til nedenstående byer. Vi kommer rundt over det hele, og er også klar til at lave et godt tilbud til dig.


Nyt tag i Aarhus Nyt tag i København Nyt tag i Odense Nyt tag i Aalborg Nyt tag i Silkeborg Nyt tag i Esbjerg

Men vi arbejder jo ikke kun i de overstående byer, så vi har også skrevet lidt om de forskellige regioner. Danmark er ganske vist delt op i 5 regioner, men vi har valgt at dele landet op i 6 områder, og de områder finder på på listen her under.


Nyt tag på Sjælland Nyt tag på Fyn Nyt tag i Østjylland Nyt tag i Nordjylland Nyt tag i Vestjylland Nyt tag i Sønderjylland

Så kom vi vist hele landet rundt, fortvivl ikke hvis din by ikke er nævnt på listen, vi kigger også gerne forbi din adresse og giver et godt tilbud. Nedenstående billede er af et tag vi leverede og monterede på Pilehavevænge 13, 2625 Vallensbæk. Her bled Tagstensplade med belægningen: Sort Procoat valgt. Der blev ved samme lejlighed monteret nye tagrender i Aluzink fra danske Plastmo.

Uanset hvilket projekt du skal have gang i, så er vi klar med et godt tilbud til dig. Nu snakker vi meget om tag og tagplader, men vi kan også levere og montere vægplader. Fremgangsmåden er næsten den samme, så det har vores håndværkere også styr på. Man kan groft sagt dele projekt typerne op i 5 kategorier:


Nyt tag på Parcelhus Nyt tag på Sommerhuset Nyt tag på Landbrug Nyt tag på Carport Nyt tag på Industribygning

Via overstående kategorier kommer vi langt de fleste ejendoms typer igennem. Hvis det du søger, ikke findes på listen, så kontakt os alligevel, så vi kan få lavet et godt tilbud til dig. Vores konsulenter kommer rundt i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis taget trænger til udskiftning.

Få et tilbud
Kontakt os