Betontagsten

Betontagsten er et fint alternativ til traditionelle tegl. Betontagsten er nemlig både billigere end en traditionel teglsten og kræver mindre vedligeholdelse.

Betontagsten findes i en lang række flere forskellige farver, f.eks. Koralrød, Sort og Skifer.

I modsætning til andre tagtypper, så kræver et tag med betontagsten kræver kun 14 graders taghældning, hvilket betyder at det passer til langt de fleste huse herhjemme.

Taget har dog en vægt der klassificerer det som et tungt tag, så hvis du har Bølgeeternit på taget nu, er det ikke sikkert din tagkonstruktion kan bære betontegl. Der er dog en genvej. B&C 25 er en let betontagsten med samme garanti som den traditionelle, eneste synlige forskel, er at B&C 25 er 40% lettere set i forhold til traditionelle betontagsten.

Ved en meget spinkel tagkonstruktion vil både et Ståltag eller et tag i Bølgeeternit dog være et bedre valg. Begge disse tagtyper er nemlig markant lettere end betontagsten. Et eternittag vejer typisk kun 20 kg per m2.

Betontagsten kommer med mange fordele

Det er stadig utrolig populært at anvende betontagsten herhjemme. Og det er med rigtig god grund. Først og fremmest er betontagsten populære fordi de er utrolig pæne og tilføjer ethvert hus ekstra elegance. Derudover kan man også her vælge imellem et stort udvalg af betontagsten i forskellige farver, hvilket gør, at man nemt kan finde en kulør, der passer til sin bolig.

Men udover at betontagsten altid ser godt ud, så er de også utrolig langtidsholdbare, hvilket mange helt naturlig sætter stor pris på. De fleste betontagsten holder i helt op til 60 år eller mere. Netop på grund af denne lange levetid får du også altid hele 15 års garanti på dit tag.

Derudover er det utroligt nemt at vedligeholde dit tag, hvilket gør, at du altid kan sove roligt om natten. I tilfælde af uheld eller naturlig slitage kan du derfor nemt og hurtigt få ordnet dit tag med minimale omkostninger til følge.

Betontagsten fås i følgende farver

B&C tilbydes i Koralrød, Skifer og Sort.
B&C 25 tilbydes i Koralrød og Sort.
B&C Polar tilbydes i Brun.
B&C DanFlock tilbydes i Koralrød, Skifer og Sort.
B&C Protector tilbydes i Koralrød, Skifer og Sort.
B&C Protector DanFlock tilbydes i Koralrød, Skifer og Sort.

B&C Betontagsten

Kontakt os for yderligere information

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken tagløsning der passer bedst til dig og din husstand, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mere end 25 års erfaring med montering af tage i hele landet og derfor kan vi også hjælpe dig uanset hvilken situation du står i. Du kan også prøve at beregne, hvor meget det vil kost at montere et nyt tag på din bolig. Du finder vores tilbudsberegner på denne side.

Profilmontage ApS • Slagelse & Sabro • Tlf. 5370 0383info@profilmontage.dk
4,2 Stjerner baseret på 31 anmeldelser på Håndværker.dk