Nyt Eternittag

Eternittag er et velkendt materiale, som ligger på mange danske hjem. Eternittage var i mange år det klart mest populære valg, når man skulle vælge, hvilket tag man gerne ville have på sin bolig. Eternitplader kaldes også til dagligt for bølgeplader.

Eternittage kommer med mange fordele

Eternittage er stadig utroligt populære herhjemme, og det er med rigtig god grund. Hvis du vælger at anlægge dig et eternittag vil du således opnå en lang række fordele.

For det første så er et eternittag kendetegnet ved at være utroligt stærkt og dermed langtidsholdbart.

Derudover får du et meget let tag. Et eternittag vejer typisk kun 20 kg per m2.

En tredje fordel er at det er utroligt let at montere – ikke mindst takket være den lette vægt. Dette betyder også at prisen for selve monteringen er væsentligt lavere end ved andre tagtyper.

Vælg imellem to forskellige former for bølgeetermit

Overordnet findes der to former for eternittage: bølgeeternittage og skiffereternittage. Hos Profilmontage.dk har vi valgt at satse på bølgeeternittage, da bølgeeternit helt overordnet er en god og stærk tagløsning som passer rigtigt godt til både klassiske og moderne byggerier, men de kan også anvendes til facadebyggerier.

Bølgeeternit er fremstillet i et brandhæmmende materiale som samtidig med at det holder taget tæt tillader huset at ånde. Pladerne kræver dog mindst en 14 graders taghældning på din bolig.

Hos Profilmontage kan vi tilbyde jer to forskellige bølgeprofiler i form af bølgeeternit B6 og B7.

Bølgeeternit B6

B6 er en plade med bred dækbredde og lang længde, der gør montagen hurtig. B6 bølgeplader er tagplader produceret i fibercement, hvilket gør dem særligt velegnet til større tagarealer på eksempelvis landejendomme, industribygninger og parcelhuse. B6 pladerne findes i 6 farver: Grå, Mokka, Mørkegrå, Rødbrun, Teglrød og Sortblå.

B6 Sort Eternittag

Bølgeeternit B7

B7 er en plade med bred dækbredde men kort længde, det giver et elegant tag. Kvaliteten og udseende er her nogen der er i en klasse for sig. Disse plader er særligt velegnet til parcel- og rækkehuse samt fritidshuse og ikke mindst carporte. B7 pladen findes i 5 farver: Antracit, Mokka, Rødbrun, Teglrød og Sortblå.

B7 Sort Eternittag

Kontakt os for yderligere information

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken tagløsning der passer bedst til dig og din husstand, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 25 års erfaring med montering af tage i hele landet og derfor kan vi også hjælpe dig uanset hvilken situation du står i. Du kan også prøve at beregne, hvor meget det vil kost at montere et nyt tag på din bolig. Du finder vores tilbudsberegner på denne side.

Profilmontage ApS • Slagelse & Sabro • Tlf. 5370 0383info@profilmontage.dk
4,2 Stjerner baseret på 31 anmeldelser på Håndværker.dk