Ståltag

Profilmontage Tagstensplade er et smukt tag i elegant design. Taget passer til alle former for byggeri og leveres i fuld længde fra tagrende til rygnining (Anbefalet max 6 meter pr. plade). Med en garanti på hele 40 år, er Profilmontage Tagstensplade et godt valg. På grund af pladernes længde og bredde er de hurtige at montere, hvilket gør den samlede montagepris billigere end andre traditionelle tage.

Ståltag med teglprofil

Hvis du drømmer om et tegltag, men din tagkonstruktion ikke kan bære et traditionelt tegltag, så er ståltaget i Tagstensplade et let alternativ. Et traditionelt tegl vejer ca. 40 kg. pr. kvadratmeter. En Tagstensplade i stål, vejer kun ca. 5 kg. pr. kvadratmeter, en væsentlig forskel. Tagstensplade kan både anvendes til nybyggeri og renovering. På grund af den lave vægt, kan Tagstenspladen anvendes til en tag-på-tag løsning. En tag-på-tag løsning vil sige at, man monterer lægter oven på eksiserende tag, det kunne f.eks. være bølgeplader i form at fibercement eller tagpap. Profilmontage Tagstensplader er klippet med facon-klip, så det runder forneden, som et traditionelt tegltag.

Ståltag i tagstensprofil

40 års garnati på dit tag

Tagstenspladen leveres med op til 40 års garanti. Med en garanti på 40 år, så behøver du ikke tænke på tag de næste mange år. Garantien omfatter gennemtæring, så du kan føle dig helt tryg.

Fordele ved ståltag

1. Stor styrke og lang levetid.
2. Kan ofte lægges på det eksisterende.
3. Hurtig montering = lav pris.
4. Lang garanti (Op til 40 år).
5. Facon-klip, så det ligner tegl.

Trapezplader i stål

Som alternativ til den populære Tagstensplade, kan vi også tilbyde en række trapezplader. Trapezpladen anvendes på alt fra carporte til sommerhuse, landbrug og industri. Første variant er Trapezplade TP19, denne plade findes både i en version til tag og væg. Pladen findes i en lang række farver, mest populær er Sort, Koksgrå, Teglrød og Svenskrød.

Trapezplade TP19

Hvis du ønsker en mere markant og højere trapezplade, så kan vi tilbyde en Trapezplade TP35, Denne plade tilbydes ligeledes i en version til både tag og væg.

trapezplade-tp35

Sinusplade i stål

En sinusplade er en bølgeplader der primært anvendes til facade, men bestemt også kan anvendes til tagplader.

Sinus P18

 

Dette er blot et mindre udvalg af programmet. Klik her for at se hele sortimentet.

Profilmontage ApS • Slagelse & Sabro • Tlf. 5370 0383info@profilmontage.dk
4,2 Stjerner baseret på 31 anmeldelser på Håndværker.dk