Om Profilmontage

Historien

Profilmontage har monteret profilerede stålplader siden 2011. Det har givet os et stort knowhow omkring materialer, håndtering mv. En viden, som vi bruger i den løbende optimering af virksomheden så vi sikrer Profilmontages position som en seriøs leverandør af et godt produkt.

Vi beskæftiger flere håndværkerteams rundt omkring i landet, og har konsulenter der dækker hele Danmark, med udgangspunkt fra Silkeborg.

Vores kunder består i dag af både private og erhverv.

Tryghed og Rådgivning

Det er vores målsætning at blive den foretrukne montør af profilerede stålplader til tag og væg. Det lykkes vi kun med ved at være tæt på kunden og ved at give en positiv oplevelse “hele vejen igennem”.

Profilmontages håndværkere er både danske og professionelt uddannede. Alle vores konsulenter har enten en håndværksmæssig uddannelse eller lang branche erfaring.

Profilmontage leverer tag- og facadeløsninger til store og små opgaver fra halvtaget, til villataget og til facaden på en fabrikshal.

Du har altid nem adgang til os

Ønsker du at modtage et komplet tilbud på dit tag, kan du allerede nu indtaste dine mål under ”bestil tilbud” direkte her. Umiddelbart efter beregningen vil du modtage en e-mail med en vejledende pris.

Ønskes personlig rådgivning, kontakter du blot en af vore konsulenter på telefon 5370 0383, som så vil beregne dig et tilbud udfra dine specifikke mål. Vi beregner så et komplet tilbud for dit tag eller facade projekt, på baggrund af vores opmåling.

Opmåling af tagflade, der skal have nyt tag
Få et tilbud
Kontakt os