Profilmontage er en del af Max-Byg

Om Profilmontage

Historien

Profilmontage har monteret profilerede stålplader siden 2011. Det har givet os et stort knowhow omkring materialer, håndtering mv. En viden, som vi bruger i den løbende optimering af virksomheden så vi sikrer Profilmontages position som en seriøs leverandør af et godt produkt.

Vi beskæftiger flere håndværkerteams rundt omkring i landet, og har konsulenter der dækker hele Danmark, med udgangspunkt fra Silkeborg.

Vores kunder består i dag af både private og erhverv.

Tryghed og rådgivning

Det er vores målsætning at blive den foretrukne montør af profilerede stålplader til tag og væg. Det lykkes vi kun med ved at være tæt på kunden og ved at give en positiv oplevelse “hele vejen igennem”.

Profilmontages håndværkere er både danske og professionelt uddannede. Alle vores konsulenter har enten en håndværksmæssig uddannelse eller lang branche erfaring.

Profilmontage leverer tag- og facadeløsninger til store og små opgaver fra halvtaget, til villataget og til facaden på en fabrikshal.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken tagløsning der passer bedst til dig og din husstand, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 25 års erfaring med montering af tage i hele landet og derfor kan vi også hjælpe dig uanset hvilken situation du står i. Du kan også prøve at beregne, hvor meget det vil kost at montere et nyt tag på din bolig.