Profilmontage er en del af Max-Byg

Sådan maler du

Mange kunder ønsker at male træet før montering. Når træet så bliver leveret, ringer mange og spørger hvilken side der skal males. Vi har derfor lavet nedenstående guide, så du ikke er i tvivl.

Sådan maler du træet før montering

Maling af stenbrædderne

Man maler kun stenbrædderne, også kaldet, vindskedebrædderne. Det er de brædder der monteres i gavlen, samt ved tagfod på en tag-på-tag løsning.

Alt det andet træ der indgår i konstruktionen, som f.eks. T1 lægter og Klemlister, skal ikke males. Du kan kende sternbrædderne på at de har en tykkelse på 2,5 cm. og er grønne (Trykimprægnerende).

Mal på alle siderne

Man maler brædderne på alle sider. Man kunne i princippet nøjes med forside, sider og ender, Men det er en god ide at male det hele, så tømrerne evt. kan vende brættet til det pæneste resultat.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken tagløsning der passer bedst til dig og din husstand, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 25 års erfaring med montering af tage i hele landet og derfor kan vi også hjælpe dig uanset hvilken situation du står i. Du kan også prøve at beregne, hvor meget det vil kost at montere et nyt tag på din bolig.