Profilmontage er en del af Max-Byg

Ståltag

Dansk Produceret stål - op til 40 års produktgaranti – en del af Maxbyg

Ståltage kommer med mange fordele

Ståltage er i dag utroligt populære herhjemme, og det er med rigtig god grund. Hvis du vælger at anlægge dig et ståltag vil du således opnå en lang række fordele.
For det første så er et ståltag kendetegnet ved at være utroligt stærkt og dermed langtidsholdbart. Dette understreges også i og med, at du altid får 40 års garanti på dit ståltag.

Derudover er den en stor fordel, at det i mange tilfælde kan lægges direkte ovenpå et eksisterende tag. På den måde bliver monteringen langt hurtigere og i sidste ende også langt billigere end mange andre alternativer.

Sidst men ikke mindst så er et ståltag utroligt pænt og takket være facon-klip kan man nemt få det til at ligne klassiske tegl.

Profilmontage Tagstensplade er et smukt tag i elegant design. Taget passer til alle former for byggeri og leveres i fuld længde fra tagrende til rygnining (Anbefalet max 6 meter pr. plade). Med en garanti på hele 40 år, er Profilmontage Tagstensplade et godt valg. På grund af pladernes længde og bredde er de hurtige at montere, hvilket gør den samlede montagepris billigere end andre traditionelle tage.

Ståltag med teglprofil

Hvis du drømmer om et tegltag, men din tagkonstruktion ikke kan bære et traditionelt tegltag, så er ståltaget i Tagstensplade et let alternativ. Et traditionelt tegl vejer ca. 40 kg. pr. kvadratmeter. En Tagstensplade i stål, vejer kun ca. 5 kg. pr. kvadratmeter, en væsentlig forskel. Tagstensplade kan både anvendes til nybyggeri og renovering. På grund af den lave vægt, kan Tagstenspladen anvendes til en tag-på-tag løsning. En tag-på-tag løsning vil sige at, man monterer lægter oven på eksiserende tag, det kunne f.eks. være bølgeplader i form at fibercement eller tagpap. Profilmontage Tagstensplader er klippet med facon-klip, så det runder forneden, som et traditionelt tegltag.

Se vores udvalg af ståltag

Sinusplade i stål

Trapezplader i stål – Trapez plade TP35

Trapezplader i stål – Trapez plade TP20

Trapezplader i stål – Trapez plade TP19

Tagstensplade Unik 1070

Kontakt os for yderligere information