Ståltag

Ståltage kommer med mange fordele

Ståltage er i dag utroligt populære herhjemme, og det er med rigtig god grund. Hvis du vælger at anlægge dig et ståltag vil du således opnå en lang række fordele.

For det første så er et ståltag kendetegnet ved at være utroligt stærkt og dermed langtidsholdbart. Dette understreges også i og med, at du altid får 40 års garanti på dit ståltag.

Derudover er den en stor fordel, at det i mange tilfælde kan lægges direkte ovenpå et eksisterende tag. På den måde bliver monteringen langt hurtigere og i sidste ende også langt billigere end mange andre alternativer.

Sidst men ikke mindst så er et ståltag utroligt pænt og takket være facon-klip kan man nemt få det til at ligne klassiske tegl.

Profilmontage Tagstensplade er et smukt tag i elegant design. Taget passer til alle former for byggeri og leveres i fuld længde fra tagrende til rygnining (Anbefalet max 6 meter pr. plade). Med en garanti på hele 40 år, er Profilmontage Tagstensplade et godt valg. På grund af pladernes længde og bredde er de hurtige at montere, hvilket gør den samlede montagepris billigere end andre traditionelle tage.

Ståltag med teglprofil

Hvis du drømmer om et tegltag, men din tagkonstruktion ikke kan bære et traditionelt tegltag, så er ståltaget i Tagstensplade et let alternativ. Et traditionelt tegl vejer ca. 40 kg. pr. kvadratmeter. En Tagstensplade i stål, vejer kun ca. 5 kg. pr. kvadratmeter, en væsentlig forskel. Tagstensplade kan både anvendes til nybyggeri og renovering. På grund af den lave vægt, kan Tagstenspladen anvendes til en tag-på-tag løsning. En tag-på-tag løsning vil sige at, man monterer lægter oven på eksiserende tag, det kunne f.eks. være bølgeplader i form at fibercement eller tagpap. Profilmontage Tagstensplader er klippet med facon-klip, så det runder forneden, som et traditionelt tegltag.

Tagstensplade Unik 1070

Ønsker du et længere tegl, eller blot et tag der er en mellemting mellem tagstensplader og bølgeprofiler, så er Tagstensplade Unik 1070 den du skal kigge på.

Trapezplader i stål – Trapez plade TP19

Som alternativ til den populære Tagstensplade, kan vi også tilbyde en række trapezplader. Trapezpladen anvendes på alt fra carporte til sommerhuse, landbrug og industri. Første variant er Trapezplade TP19, denne plade findes både i en version til tag og væg. Pladen findes i en lang række farver, mest populær er Sort, Koksgrå, Teglrød og Svenskrød.

Trapezplader i stål – Trapez plade TP20

Ønsker du en mere ensartet elegant Trapezplade, så kan vi tilbyde Trapezplade TP20.

Trapezplader i stål – Trapez plade TP35

Hvis du ønsker en mere markant og højere trapezplade, så kan vi tilbyde en Trapezplade TP35, Denne plade tilbydes ligeledes i en version til både tag og væg.

Sinusplade i stål

En sinusplade er en bølgeplader der primært anvendes til facade, men bestemt også kan anvendes til tagplader.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken tagløsning der passer bedst til dig og din husstand, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 25 års erfaring med montering af tage i hele landet og derfor kan vi også hjælpe dig uanset hvilken situation du står i. Du kan også prøve at beregne, hvor meget det vil kost at montere et nyt tag på din bolig. Du finder vores tilbudsberegner på denne side.

Hvad koster dit nye tag?

    FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

    Få et tilbud
    Kontakt os