Beregn tilbud

Hos Profilmontage.dk har du mulighed for at beregne en mulig pris på montagen af dit nye tag. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder, hvis du går og planlægger at anlægge dig et nyt tag.

Topprofessionelt team med mange års af erfaring

Alle vores håndværkere er danske og derfor selvfølgelig fuldt professionelt uddannede. Vi har mange års erfaring med tagmontage fra alle egne af landet herunder alle de større byer som København, Århus og Odense samt en lang række glade og tilfredse kunder over hele landet. Se hvad andre kunder mener om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud på monteringen af dit nye tag

Hos profilmontage sørger vi for alt fra opmåling til færdig montering af dit nye tag. Det eneste du skal gøre er at ringe, skrive eller udfylde nedenstående beregner. Vi er eksperter i tagmontage og giver gerne et tilbud på dit nye ståltag.

Bemærk, beregneren tager udgangspunkt i et længehus, så hvis du har f.eks. et vinkelhus, tagvinduer, skorsten eller behov for ekstra stillads m.v. så vil det ikke være med i beregnerens pris. Det vil derfor i nogle tilfælde være bedre at få en snak med vores tagkonsulent, for en mere præcis pris. Kontakt os uforpligtende på 5370 0383 eller Send en e-mail.

Alle vores tilbud er selvfølgelig 100% uforpligtende!

Se de forskellige tagprofiler her: ståltag.


Hold et møde med en af vores dygtige konsulenter

Vi er dog godt klar over at to kunder aldrig kan være helt ens, og det samme gælder deres behov når det kommer til deres foretrukne tagløsninger.

Så hvis du står med et særligt projekt eller har nogle specielle krav, som vores beregner ikke lige kan fange, så har du også mulighed for at holde et personligt møde med en af vores dygtige konsuler.

Vi kommer gerne ud til dig og måler op og får en snak om dine ønsker, så vi kan lave den helt rigtige løsning til dig.

Vores konsulenter har mere end 25 års erfaring i tagbranchen og kan derfor helt sikkert hjælpe dig, uanset hvilke spørgsmål du måtte have.

Ring nu på tlf. 5370 0383, eller Send en e-mail eller udfyld vores prisberegner.

 

Profilmontage ApS • Slagelse & Sabro • Tlf. 5370 0383info@profilmontage.dk
4,4 Stjerner baseret på 43 anmeldelser på Håndværker.dk